© Kuva: Getty Images

Inter – AC Milan: Tulikuuma Milanon paikallinen

Serie A
Inter – AC Milan
Sunnuntai 09.02. klo 21:45

Sunnuntai päättyy jalkapalloilullisesti varsinaiseen herkkupalaan, sillä Derby della Madonnina tuo yhteen Milanon suurseurat. Ottelu on etenkin fiilispuolella eräs jalkapallomaailman suurimpia ja se kannattaa katsoa, vaikkei joukkueita varsinaisesti fanittaisikaan. Näissä otteluissa nimittäin sattuu ja tapahtuu.

Interille avautui mahdollisuus päästä sarjakärkeen, sillä Juventus kärsi yllättävän tappion Hellas Veronalle lauantaina. Viime viikonloppuna Antonio Conten suojatit hakivat ansaitut pisteet Udineselta. Contella on kiusanaan kourallinen loukkaantumisia ja pelikieltoja, joten aivan parhaalla yhdistelmällä Nerazzurri ei tähän otteluun pääse. Spursista hankittiin keskikentälle laatua tuomaan Christian Eriksen.

AC Milan on parantanut otteitaan kammottavan alkukauden jälkeen ja viimeinen tappio tuli ennen joulua. Siirtoikkunassa Milanoon roudattiin Zlatan Ibrahimovic, joka pystyy edelleen olemaan etenkin henkisellä puolella avainpelaaja. Sarjasijoitusta on edelleen pystyttävä petraamaan, sillä nykytilanne ei tyydytä ketään. Stefano Piolilla on tällä hetkellä käsissään melko terve joukkue ja kentälle isketään takuuvarmasti parhaat voimat.

Lyö vetoa ottelusta:

Luvassa on pienten marginaalien tulikuuma ottelu, joka on luonnollisesti molemmille joukkueille ensiluokkaisen tärkeä. Vedoissa katse osuu maalimääriin – uskon ottelun olevan lähtökohtaisesti vähämaalinen ja tiukkakin. Siksi ei välttämättä olisi väärin ostaa Milania tasoituksella. Vetosuositus on kuitenkin Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 1,86.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.