Copa Libertadores
Internacional – Universidad de Chile
Keskiviikko 12.02. klo 00:15

Copa American lohkovaihetta edeltävät karsintakierrokset ovat käynnissä ja otetaan keskiviikon vastaiselle yölle yksi nosto. Brasilialainen Internacional ja chileläinen Universidad De Chile ottavat yhteen toisessa osaottelussa. Ensimmäinen, Universidadin kotiottelu päättyi maalittomaan tasapeliin.

Internacional kyllä hallitsi ottelua – sen piti palloa 67-prosenttisesti ja oli muutenkin aktiivisempi osapuoli. Kotiriippuvaiset chileläiset sinnittelivät kuitenkin läpi ottelun, eikä täysosumia nähty. Kotonaan Internacionalilla on vakuuttava tilasto Copa Libertadoresin otteluista: viimeisestä 16 copan ottelusta brassit ovat voittaneet 12, eikä tappioita ole tullut yhtäkään. Viimeiset kolme ottelua ovat sujuneet brasseilta takaiskuitta.

Kuten sanottu, santiagolaisilla on kehno tilasto vieraissa Libertadoresissa – voittoa on yritetty saada heikommistakin yhdistelmistä, kuin nimivahva Internacional. Chileläisten taso ei tahdo riittää aivan parhaita vastaan ja luokkaeroa illan isäntiinkin on rutkasti. Maan pääsarjassa Universidad on ottanut kaksi selkeää kotivoittoa, mutta hävisi sitä ennen avauskierroksella vieraissa Huachipatolle. Tässä ottelussa haaste näyttää liian isolta.

Lyö vetoa ottelusta:

Paras idea tähän on lähteä laatu- ja kotiedun innoittamana kotivoitosta – ja lisäksi niin, etteivät vieraat pääse maalin makuun. Vetosuositus on siis Internacional voittaa ottelun päästämättä maaliakaan kertoimella 1,84.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO