Championship
Nottingham – Charlton
Tiistai 11.02. klo 21:45

Viikolla jalkapallonnälkää tyydyttää omalta osaltaan Championshipin täysi kierros tiistaina ja keskiviikkona. Tiistain noston otan Nottinghamin ja Charltonin ottelusta. Nottingham on kivunnut nousukamppailuun asti, kun taas Charlton on muutaman pisteen erolla putoamisviivan päällä. Lähtökohdat illan otteluun ovat ilman muuta ne, että isännät ovat vahvoilla.

Nottingham on äitynyt hyvään iskuun Sabri Lamouchin alaisuudessa. Nottinghamin parempi jakso alkoi tapaninpäivänä ja siitä lähtien joukkue on ollut kotona voittamaton. Viime viikonloppuna Forest otti ison voiton otettaan menettäneestä Leedsistä ja nousi pisteen päähän suorasta nousupaikasta. Joukkueen terveystilanne on hyvä ja Lamouchi voi halutessaan pistää kentälle saman avauksen kuin Leeds -voitossa.

Charlton joutuu vielä tekemään täyden työn välttääkseen putoamisen. Viimeisestä seitsemästä sarjapelistä ainoa voitto on heikosta Barnsleysta. Varsinkin vieraissa Addicksilla on ollut vaikeaa, sillä Lee Bowyerin miehistö on hävinnyt kaksi kolmasosaa vierasotteluistaan. Viime viikonloppuna Charlton sinnitteli vieraissa puoliajalle tasatilanteessa, mutta hävisi lopulta Stokelle täysin ansaitusti 3-1.

Lyö vetoa ottelusta:

Nottingham on selkeä suosikki tässä ottelussa ja vaikka joskus isoja suosikkeja pelaamalla voi polttaa näppinsä, kyllä näillä linjoilla Forest riittää peliin asti. Otan vetomuotona aasialaisen tasoituksen, jolla yhden maalin voitolla saa omat pois ja vähintään kahden maalin voitolla lunastaa: Aasialainen tasoitusveto, Nottingham -1 kertoimella 2,09.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO