Paistattelulle parrasvaloissa ei näy loppua! Ennätyksiä rikkonut Erling Braut Håland valittiin Mestarien liigan viikon pelaajaksi

© Kuva: Getty Images

Borussia Dortmundin tulikuuma norjalaishyökkääjä Erling Braut Håland on valittu Mestarien liigan viikon pelaajaksi. Se ei ole yllätys, kun ottaa huomioon 19-vuotiaan urotyöt aiemmin tällä viikolla.

Håland teki joukkueensa molemmat maalit tiistain 2-1-voitossa PSG:stä. Ensimmäisensä hän iski 69. minuutilla lähtietäisyydeltä, mutta toinen maali oli sen sijaan upea. Håland tykitti pallon maaliin toistamiseen vain kaksi minuuttia PSG:n tähtihyökkääjä Neymarin iskemän 1-1-tasoituksen jälkeen tavalla, joka mykisti katsojat.

Håland otti pallon haltuunsa ja laukoi sen nopeasti vasemmalla jalallaan kaukaa maalin kattoon jättäen Keylor Navasin voimattomaksi pariisilaisjätin maalilla.

Näiden maalien turvin Håland ylsi Mestarien liigassa ennätykseen nopeimpana kymmenen maalia kilpailussa koskaan tehneenä pelaajana. Håland osui kahdeksasti RB Leipzigin paidassa alkulohkovaiheessa ja jatkoi nyt maalitehtailuaan eurokentillä Dortmundissa.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.