Paul Pogba ei halua Liverpoolin voittavan Valioliigaa, mutta kunnioittaa seuran suorittamista – ”He ansaitsevat olla siellä”

© Kuva: Getty Images

Liverpool johtaa Valioliigaa ylivoimaisella 19 pisteen erolla Manchester Cityyn.

Piste-ero saattaa kasvaa maanantai-iltana takaisin 22 pisteeseen, jos Liverpool voittaa kierroksen oman ottelunsa West Hamia vastaan.

Valioliigan mestaruus näyttää jo varmalta ja Liverpool voi varmistaa mestaruutensa maaliskuussa, jos onnistuvat voittamaan seuraavat sarjaottelunsa.

Manchester Unitedia edustava Paul Pogba pelaa astetta erilaisempaa kautta. Pogba on pelannut syyskuun lopun jälkeen vain kahdessa sarjaottelussa ja kärsii edelleen nilkkavammasta.

Pogban oli määrä palata viime viikolla harjoituksiin, mutta lopulta Manchester Unitedin päävalmentaja Ole Gunnar Solskjær paljasti, ettei harjoituksiin palaaminen ole vielä lähelläkään toteutumista.

Pogba kertoi ESPN:n haastattelussa, ettei halua Liverpoolin voittavan mestaruutta. Pobga kuitenkin tunnustaa Liverpoolin ansaitsevan luonnollisesti selvän ykköspaikkansa.

– He ovat niin paljon muita edellä. Liverpool ei ole hävinnyt ainuttakaan ottelua tällä kaudella sarjassa. Heillä on jo yksi käsi kiinni Valioliigan mestaruuspokaalissa. Manchester Unitedin pelaajana en halua heidän voittavan mestaruutta.

– Emme halua, että kukaan muu kuin Manchester United voittaa sen, mutta jalkapallon rakastajana ja vastustajaa kunnioittavana pelaajana minun on sanottava, että he ansaitsevat olla siellä, missä he ovat nyt, Pogba totesi.

– He ovat olleet tällä kaudella jopa parempia kuin viime kaudella, jolloin he voittivat Mestarien liigan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.