PSG kävi lähellä murskaavaa yllätystappiota – nappasi lopulta pisteen kahdeksan maalin trilleristä

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germain ja Amiens tarjosivat katsojille melkoisen show’n, kun Ranskan pääsarjaottelu Stade de la Licornella päättyi 4-4-tasapeliin lauantai-iltana.

Sarjaputoamista vastaan taisteleva Amiens pisti PSG:n koville heti pelin alussa, siirtyen 1-0-johtoon jo viiden minuutin pelin jälkeen. Puolen tunnin pelin kohdalla Gaël Kakuta yllätti Keylor Navasin upealla laukauksellan ja tuplasi kotijoukkueen johdon. Fousseni Diabaté kasvatti PSG:n tappioasemaa Amiensin kolmannella 40 minuutin jälkeen. PSG oli joutunut laulukuoroon ja lähestyi yllättävää murskatappiota.

Ensimmäisen puoliajan lopulla PSG pääsi kuitenkin mukaan peliin, kun Ander Herrera laukoi pallon maalin kattoon kaventaakseen lukemat 1-3:een. Marquinhos ja Marco Verratti astuivat kehiin tauon aikana, ja pian tulosta tuli lisää.

Nianzou Kouassi puski pallon kulmapotkusta maaliin kahteen kertaan viiden minuutin sisään, tuodakseen PSG:n tasoihin 65. minuutilla. 15 minuuttia ennen päätösvihellystä Mauro Icardi kiitti Juan Bernatia hyvästä keskityksestä, ja siirsi PSG:n 4-3-johtoon.

Amiens oli menettänyt kolmen maalin johtonsa, mutta taistelu pisteistä ei ollut vielä ohitse. Juokkueen ensimmäisen maalin tehnyt Sehrou Guirassy osui toistamiseen pelin toisella lisäminuutilla, ja ottelu päättyi 4-4-tasapeliin.

PSG-valmentaja Thomas Tuchel myönsi ottelun alla, että pelaajat ovat siirtäneet keskittymisensä jo hyvin paljolti tiistain Dortmund-otteluun. Tiettyjen pelaajien asennoituminen, sekä Neymarin ja Kylian Mbappén puuttuminen kokoonpanosta näkyi pariisilaisten esityksessä. Amiens voi siitä huolimatta olla ylpeä suorituksestaan Ranskan hallitsevaa mestaria vastaan.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!