Rangers ensimmäisenä Eurooppa-liigan neljännesvälieriin – Glen Kamaran peliaika pudonnut

© Kuva: Getty Images

Rangers selvitti keskiviikkona ensimmäisenä joukkueena tiensä Euroopa-liigan 16 parhaan joukkoon. Rangers haki Portugalista 1-0 -voiton Bragasta, ja eteni jatkoon yhteismaalein 4-2. Paikka jonkin eurokilpailun neljännesvälierävaiheessa on Rangersille ensimmäinen yhdeksään vuoteen.

Eilisen ottelun ainoan maalin teki Ryan Kent. Lisäksi avausjaksolla Ianis Hagi hassasi rangaistuspotkun.

Rangersin joukkueesta katsomossa oli HJK:stakin tuttu Alfredo Morelos, joka sai edellisessä ottelussa pelikieltoon johtaneen varoituksen. Morelos on tehnyt tällä kaudella Eurooppa-liigassa karsintavaihe mukaan lukien jo 14 maalia, ja hän johtaa kilpailun maalintekijätilastoa.

Huuhkajien 24-vuotias keskikenttämies Glen Kamara seurasi koko ottelun vaihtopenkiltä. Kamara on ollut koko kauden ajan Rangersin avauskokoonpanon vakiomies, mutta yhtäkkiä helmikuussa hänen peliaikansa on huvennut dramaattisesti.

Rangersin neljässä viimeisessä sarjapelissä Kamara on vain pelannut kaksi minuuttia, eikä viimeisessä kolmessa lainkaan. Kaksi kertaa hän on ollut kokoonpanon ulkopuolella ja kerran vaihtopenkillä.

Braga-otteluparin avausosassa Kamara oli aloituskokoonpanossa, mutta hänet otettiin vaihtoon 54 peliminuutin jälkeen. Lehdistö antoi suomalaiselle heikkoja arvosanoja, ja kannattajatkaan eivät sosiaalisessa mediassa Kamaraa kehuneet siten, miten totuttua on.

Kaikkein pisimmälle meni nimimerkki ”GoodCopBabcock” suojatun Twitter-tilin takaa. Hän kirjoitti Kamarasta näin:

– Kamara pani Rangers-uralleen tänään pisteen. Ei mitään saumaa, että hän on täällä vielä kesän jälkeen. Ensimmäinen kunnon tarjous ja tartumme siihen heti.

Muutkin kommentoijat toivoivat Kamaran saavan pienen tauon peleistä, jotta vire taas löytyisi. Päätä ei silitelty, ja ainakin hetkellisesti asema Steven Gerrardin papereissa tuntuu heikentyneen. Toivotaan kuitenkin, että luottamus palautuu ja Kamara nousee taas takaisin omalle erinomaiselle tasolleen.

Eurooppa-liigan loput 15 jatkajaa selvitetään torstai-iltana.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.