Rockmuusikko palasi ammattilaisjalkapalloilijaksi – ”Unohdin, kuinka hyvältä jalkapallon pelaaminen tuntuukaan”

© Kuva: Getty Images

Dani Osvaldo solmi vuodenvaihteessa kevätkauden mittaisen sopimuksen Argentiinan pääsarjassa pelaavan Banfieldin kanssa.

Urallaan muun muassa Juventuksessa, AS Romassa ja Internazionalessa pelannut Osvaldo ehti ripustaa nappulakengät naulaan toukokuussa 2016. Osvaldo kyllästyi jalkapalloon ja päätti ryhtyä ammattilaisjalkapalloilijan sijaan ammattilaismuusikoksi.

Hyökkääjän perustama yhtye Barrio Viejo on niittänyt menestystä etenkin Etelä-Amerikassa ja Italiassa. Yhtyeen ensimmäinen levy äänitettiin Barcelonassa.

Argentiinassa syntynyt, mutta Italian A-maajoukkuetta edustanut 34-vuotias Osvaldo palasi pelikentille maanantaina, kun Banfield vieraili Argentiinan pääsarjaa johtavan River Platen isännöitävänä Monumentalilla. Osvaldo pelasi viimeiset 15 minuuttia ja oli jo tasoittaa ottelun, mutta Osvaldon chippi päätyi maalin katolle.

– Ymmärsin näiden vuosien aikana, kuinka hienoa on herätä aikaisin aamulla, olla osa joukkuetta ja harjoitella. Olin niin pettynyt kaikkeen, mikä jalkapallon ympärillä pyörii, että unohdin, kuinka hyvältä jalkapallon pelaaminen tuntuu. Nyt olen hieman vanhempi ja kasvanut ihmisenä ja näen kaiken eri asemasta. Haluan jatkaa jalkapallosta nauttimisesta. Toivottavasti voin olla joukkuetoverieni tasolla, Osvaldo totesi TyC Sportsille.

– Rakastan jalkapallon pelaamista. Itse pelin ulkopuolella jalkapallossa on monia asioita, joista en pidä. Toivottavasti voin olla sillä tasolla, mitä minulta odotetaan. Onnistuin täyttämään isäni unelman, koska hän on Banfieldin kannattaja. Ainakin nyt hän voi katsoa minun pelaavan siinä paidassa, jota hän rakastaa.

Osvaldo kertoi samaisessa haastattelussa Banfieldin olleen ainoa seura, joka teki hänelle tarjouksen. Osvaldo paljasti myös, ettei kykene parhaillaan tekemään bändinsä kanssa keikkoja jalkapallon vuoksi, mutta odottaa pääsevänsä bändinsä kanssa muutamalle keikalle maajoukkuetaukojen aikana.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!