Sky: Borussia Dortmund valmis myymään kultakimpaleensa kesällä – Valioliigan jättiläiset kiinnostuneita

© Kuva: Getty Images

Saksan jalkapallon suurseura Borussia Dortmund on Sky Sportsin mukaan valmis myymään 19-vuotiaan tähtipelaajansa Jadon Sanchon kesällä, jos keltapaitaseura saa nuorukaisesta haluamansa summan.

Pikkurahalla maaliskuussa 20 vuotta täyttävä Sancho ei irtoa. Dortmund haluaa Skyn mukaan kultakimpaleestaan ainakin 100 miljoonaa puntaa eli nykykurssilla noin 119 miljoonaa euroa.

Englannin A-maajoukkuemies Sancho siirtyi Dortmundiin Manchester Citystä vuonna 2017. Sopimuksessa City sai käyttöönsä option, jossa sillä on halutessaan mahdollisuus ohittaa muiden seurojen tarjoukset laitahyökkääjä Sanchosta. Skyn mukaan Dortmundin on ilmoitettava Citylle kaikista Sanchosta tulleista tarjouksista, jotta manchesteriläisjätti voi pohtia, haluaako se kilpailla nuorukaisesta.

Skyn mukaan tällä hetkellä vaikuttaa kuitenkin siltä, että City ei harkitse Sanchon hankkimista. Seuran uskotaan olevan avoin ajatukselle, että Sancho siirtyisi toiseen valioliigaseuraan. Ainakin Manchester United ja Chelsea ovat Skyn mukaan kiinnostuneita teinitähdestä.

Sky Germanyn toimittaja Jesco von Eichmann sanoo, että Sancho jättää Dortmundin varmuudella kesällä. Uusi seura ei ole vielä tiedossa, mutta kosiskelijoita riittää – myös Englannin ulkopuolella.

– Manchester United on yksi suurista kiinnostuneista seuroista, niin olen kuullut, von Eichmann sanoi.

– Dortmundin urheilutoimenjohtaja Michael Zorc sanoi viime viikolla haastattelussa, ettei ole saanut vielä tarjouksia Jadon Sanchosta. Kysyin häneltä tänään uudestaan asiasta, ja hän vaan hymyili!

Sky Sports on pyytänyt Man Unitedilta kommentteja asiaa koskien, ja brittikanava odottaa yhä vastausta Old Traffordin suunnalta.