Toimittaja puristi Pep Guardiolasta totuuden esiin: ”En voi siteerata nyökkäystäsi”

© Kuva: Getty Images

Manchester City hävisi sunnuntai-iltana valioliigakierroksen päätösottelussa Tottenhamille 0-2. City hallitsi peliä, hukkasi lukuisia maalipaikkoja – Ilkay Gündoganin rankkarin mukaan lukien – ja sai taipua, kun Tottenham teki kaksi maalia pelatessaan yhden miehen ylivoimalla (Oleksandr Zinchenko ajettiin kahdella keltaisella ulos).

Tuloksen myötä Liverpoolin johto sarjakärjessä on peräti 22 pistettä, kun sarjaa on pelaamatta 13 kierrosta. Manchester City on hävinnyt kauden aikana jo kuudesti, eli tasan yhtä monta kertaa kuin kahdella edellisellä, mestaruuksiin päättyneillä kausilla yhteensä.

Pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa eräs toimittaja kysyi Pep Guardiolalta suoraan, onko Valioliigan mestaruustaistelu nyt hävitty – niin kuin hyvin perustellusti voi olettaa. Katalaanivalmentaja tyytyi aluksi vain nyökyttelemään innokkaasti, ilkikurinen hymy huulillaan.

Toimittaja tarvitsi kuitenkin otsikkonsa ja sitaattinsa, joten oli aika pyytää Guardiolalta myös lausuntoa.

– En voi siteerata nyökkäämistäsi, toimittaja totesi rehellisesti, ja antoi Guardiolalle puheenvuoron.

– Me olemme kaukana, City-luotsi aloitti.

– He (Liverpool) ovat pysäyttämättömiä, heillä on paljon pisteitä ja me olemme menettäneet paljon pisteitä, samanlaisissa peleissä kuin tänään. Myös silloin, kun pelasimme Anfieldilla.

–  Nyt tähtäimemme on muissa kilpailuissa ja siinä, että selviydymme ensi kaudeksi Mestarien liigaan, Guardiola tyytyi toteamaan.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta