Zlatan Ibrahimovic päättää tulevaisuudestaan kauden lopussa – toinenkin huippupelaaja saattaa jatkaa AC Milanissa

© Kuva: Getty Images

Pelaaja-agentti Mino Raiola on kommentoinut kahden asiakkaansa tilannetta. Kyse on AC Milanin ykkösmaalivahdista Gianluigi Donnarummasta sekä ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovicista.

Ruotsin kaikkien aikojen parhaaksi futaajaksi mielletty Ibrahimovic, 38, palasi tammikuussa AC Milaniin 7,5 vuoden tauon jälkeen ja on lyhyessä ajassa osoittanut olevansa yhä kovan luokan vahvistus Italian Serie A:han. Raiola kertoi MilanNews-sivustolle Zlatanin tekevän ratkaisunsa tulevaisuudestaan lähempänä kesää.

– Milanissa luvassa on puolikas projekti. Hän päättää vuoden (kauden) lopussa, mitä haluaa tehdä, Raiola kertoi.

Ibrahimovic solmi tammikuussa Milanin kanssa loppukauden kattavan sopimuksen, jossa on optio alkavasta kaudesta.

Maalivahti Donnarumma, 20, on ollut aiemminkin aikeissa lähteä Milanista. Raiola sanoo, ettei ole mahdottomuus, että Italian ykkösvahti jatkaisi tutussa seurassa. Donnarumman sopimus milanolaisseuran kanssa päättyy kesäkuuhun 2021.

– Donnarumma uusisi sopimuksen Milaniin? Mikään ei ole mahdotonta. Emme ole puhuneet siitä. Odotan vielä anteeksipyyntöä Milanin kannattajilta, Raiola sanoi.

Agentti puhui todennäköisesti kesän 2017 tapauksesta. Silloin Donnarumma päätti olla tekemättä jatkosopimusta Milanin kanssa, ja siitäkös seuran kannattajat suuttuivat. Donnarumma leimattiin rahanahneeksi, ja myös Raiola sai rapaa niskaansa.

Samana kesänä 18-vuotias maalivahti solmi nykyisen pahvinsa. Italialaismolari tienaa diilin turvin kuusi miljoonaa euroa kaudessa, raportoi italialaislehti Gazzetta dello Sport sopimuksen julkistamishetkellä.

Donnarumman sopimuksen ulosostohinta on lehden mukaan 75-80 miljoonaa euroa.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004