Antonio Cassano väittää: Leo Messi on Diego Maradonaa parempi – kertoi myös hauskan tarinan Ronaldosta

© Kuva: Getty Images
Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Jo uransa lopettanut Antonio Cassano muistetaan parhaiten muun muassa Italian A-maajoukkueesta ja AS Romasta.

37-vuotias Cassano ehti edustaa myös muun muassa AC Milania, Internazionalea ja Real Madridia. Cassano voitti La Ligan mestaruuden Real Madridissa ja oli voittamassa myös Serie A:ta AC Milanin paidassa.

Cassano oli Corriere della Seran haastattelussa ja kertoi muun muassa uskovansa, että Leo Messi on Diego Maradonaa parempi jalkapalloilija.

– Maradona teki jotain ennennäkemätöntä neljän tai viiden vuoden ajan, mutta Messi on tehnyt sitä 15 vuotta. Messi on tehnyt 710 maalia ja antanut 300 maalisyöttöä. Kun hän pelaa, johtaa Barcelona ottelua jo valmiiksi 1-0. Maradonan kannattajienkin on myönnettävä se. On olemassa häntä parempi pelaaja ja se on Messi, Cassano vannoi.

Real Madridia edustaessaan Cassano pääsi jakamaan pukukopin legendaarisen Ronaldon kanssa.

– Olimme 0-1 -häviöllä kotona. Puoliajalla valmentaja aikoi ottaa Ronaldon vaihtoon ja pistää Ruud van Nistelrooyn kärkeen hänen tilalleen. Ronaldo kuitenkin kieltäytyi tulemasta vaihtoon ja sanoi valmentajalle, että ota minut vartin päästä penkille, ellen olen tehnyt kahta maalia. Toista jaksoa oli pelattu vartti ja johdimme ottelua 2-1. Ronaldo oli tehnyt kummatkin maalit. Silloin sanoin, että jos on olemassa joku jalkapallojumala, on se Ronaldo. Myöhemmin ymmärsin Messin olevan häntäkin parempi.

Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!