AS Romalta jälleen hieno somekampanja – nyt kunnioitetaan koronapandemian sankareita

© Kuva: Getty Images

Monet, monet jalkapalloseurat tekevät erinomaista jälkeä sosiaalisen median rintamalla toinen toistaan nokkelammilla tempauksilla ja sukkelilla sutkauksilla. Genren kruunaamaton kuningas on kuitenkin ollut jo pitkään AS Roma erilaisilla kekseliäillä heitoillaan – ja myös yhteiskuntavastuullisella toiminnallaan.

Viime kesän siirtoikkunassa AS Roma aloitti tärkeän kampanjan, jossa sen jokaisen pelaajasopimuksen yhteydessä julkaistiin Twitterissä myös jonkun kadonneen lapsen etsintäilmoitus. Kampanja toimi, ja moni kadonnut lapsi löydettiin osin näiden twiittien avulla.

Nyt koko maailmaa puhuttaa huomattavasti enemmän toinen tärkeä aihe, tuhansia ihmishenkiä vaatinut koronaviruspandemia. Eikä AS Roma jäänyt nytkään toimettomaksi.

Roma haluaa osoittaa somepostauksissaan arvostuksensa ja kiitoksensa lääkäreille ja terveydenhuollon ammattilaisille, jotka tekevät parhaansa koronaviruskamppailussa. AS Roman twiitin mukaan yksin Italiassa ainakin 18 lääkäriä on kuollut COVID-19-tartuntaan.

– Ympäri maailmaa yli 40 terveydenhuollon ammattilaista on menettänyt henkensä hoitaessaan koronaviruksen saaneita potilaita. Italiasta Iraniin, tällä viikolla AS Roma alkaa kunnioittaa urheaa lääkintähenkilökuntaa, joka työskentelee joka päivä eturintamassa, twiitissä todetaan.

Jo aiemmin AS Roma oli aloittanut Twitterissä varainkeruukampanjan koronavirustaistelua varten. Roman kautta saaduilla lahjoituksilla oli sunnuntai-iltapäivään mennessä ostettu kahdeksan hengityskonetta ja kahdeksan tehohoitoon tarkoitettua sairaalavuodetta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.