Bayern Münchenin pelaajat suostuivat palkkaleikkauksiin – useiden Bundesliiga-seurojen uskotaan seuraavan perästä

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenin pelaajat ja johtajat ovat suostuneet 20 prosentin palkkaleikkaukseen koronaviruspandemian aiheuttaman ottelutauon ajaksi.

Borussia Dortmundin pelaajien uskotaan suostuvan samankokoisiin vähennyksiin palkkojensa kanssa. Bundesliiga on ollut keskeytettynä maaliskuun kahdeksannesta päivästä lähtien.

Bayernin johtoporras, jonka johdossa toimivat Karl-Heinz Rummenigge, Oliver Kahn ja Hasan Salihamidzic, vahvistivat palkkaleikkaukset maanantain tapaamisessa Manuel Neuerin, Thomas Müllerin, Robert Lewandowskin, David Alaban, Joshua Kimmichin ja Thiago Alcantaran kanssa. Palkkaleikkaukset eivät koske muita seuran työntekijöitä.

LIVE-SEURANTA: Koronaviruksen vaikutus jalkapalloon

Bayern on Euroopan ensimmäinen palkkaleikkaukseen suostunut suuri seura. Pelaajat suostuivat tiettävästi myös 10 prosentin palkkaleikkauksiin, jotka astuisivat voimaan jos loppukausi päätettäisiin pelata tyhjille katsomoille.

Bundesliiga-seura Borussia Mönchengladbach oli Euroopan ensimmäinen joukkue, jonka pelaajat tarjoutuivat itse luopumaan täysistä palkoistaan. Werder Bremenin, Schalken ja Bayer Leverkusenin tiedetään käyvän vastaavia palkkaneuvotteluita tällä hetkellä.

Lähde: The Telegraph, Sky Sports


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.