David Alaban pitkä ura Bayernissa päätökseen? – La Liga -jättien uskotaan kiinnostuneen

© Kuva: Getty Images

Itävaltalainen David Alaba on ollut osa Bayern Münchenin organisaatiota jo vuodesta 2008 lähtien. Yhden puolikkaan kauden Alaba vietti lainalla Hoffenheimissa, mutta viimeisten yhdeksän kauden ajan hän on kuulunut bundesliigajätin luottopelaajiin.

Nyt 27-vuotias Alaba saattaa olla lähtökuopissa. Alaban nykyinen sopimus ulottuu kesään 2021, mutta jatkosopimusneuvottelut eivät etene. Sen sijaan huippuagentti Pini Zahavi pyrkii selvittämään, kuinka tosissaan La Liga -jätit Barcelona ja Real Madrid ovat Alabasta kiinnostuneita.

Sport Bildin mukaan Alaban lähtöhaluihin on yksi konkreettinen syy. Kun Alaba teki viimeksi jatkopahvin vuonna 2016, vastasi seurajohto myönteisesti Alaban toiveisiin pelata hänen mielipaikallaan keskikentän keskustassa. Vaikka tällaista miehelle lupailtiin, sai Alaba kuitenkin viimeisten neljän kauden aikana pitkälti pettyä. Itävallan maajoukkueessa Alaba pelaa useimmiten keskikentällä.

Keskikentän pohjalla on Bayernissa häärinyt menestyksekkäästi Joshua Kimmich, toinen ”koulutukseltaan” laitapuolustaja Alaban tavoin. Viime aikoina ei Alaballe ole löytynyt roolia edes luontaiselta pelipaikalta laitapuolustuksesta, vaan hän on pelannut enemmän ja enemmän keskuspuolustuksessa.

Pini Zahavilla on tiettävästi läheiset ja hyvät välit Real Madridiin, jonka kanssa hän neuvotteli taannoin myös Robert Lewandowskin siirrosta – lopulta tuloksetta. Myös Barcelonan on uskottu olevan Alabasta kiinnostunut.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.