Huuhkajien pelaaja saa uuden valmentajan Saksassa – tuttu luotsi myös Hradeckylle ja Pohjanpalolle

© Kuva: Getty Images
Atletico Madrid mättää maaleja Huescassa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!

Huuhkajien keskikenttäpelaajan Fredrik Jensenin edustama Augsburg on palkannut uudeksi päävalmentajakseen saksalaisen Heiko Herrlichin kesään 2022 asti ulottuvalla sopimuksella.

Augsburg antoi maanantaina kenkää sveitsiläiselle Martin Schmidtille, joka valmensi joukkuetta viime keväästä lähtien. Schmidtin, 52, alaisuudessa Augsburg voitti yhdeksästä edellisestä ottelustaan vain yhden.

Herrlich valmensi vuosina 2017-2018 Bayer Leverkusenia, jota edustavat Jensenin, 22, maajoukkuekaverit Lukas Hradecky ja Joel Pohjanpalo (lainalla HSV:ssä). Aiemmin urallaan Herrlich on valmentanut myös Jahn Regensburgia, Unterhachingia, VfL Bochumia sekä nuorten ikäluokkia Bayern Münchenissä, Borussia Dortmundissa ja Saksan poikien maajoukkueissa.

– Olemme varmoja, että olemme löytäneet Heiko Herrlichissä valmentajan, joka sopii Augsburgiin täydellisesti, kommentoi Augsburgin urheilutoimenjohtaja Stefan Reuter seuran tiedotteessa.

Fredrik Jensen siirtyi Augsburgiin kesällä 2018 hollantilaisesta Twentestä. Kuva: Getty Images

– Hän on ehdoton ammattilainen, joka tunnetaan läpi Bundesliigan sekä pelaajana että valmentajana. Olemme varmoja, että Heiko Herrlich palauttaa meidät voittojen tielle.

– Odotan innolla tätä uutta haastetta Augsburgissa. Olen kiitollinen, että saan taas tilaisuuden työskennellä ja valmentaa päivästä toiseen. Augsburg on hyvin johdettu seura, jolla on intohimoinen kannattajakunta, kommentoi Herrlich.

Augsburg on Saksan Bundesliigassa 14. sijalla, viiden pisteen päässä karsijan paikasta, kun yhdeksän kierrosta on pelaamatta. Jensen on pelannut tällä kaudella 11 ottelua, tehnyt yhden maalin ja syöttänyt toisen, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Atletico Madrid mättää maaleja Huescassa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!