Valioliiga
Manchester United – Manchester City
Sunnuntai 08.03. klo 18:30

Manchesterin derbystä ei tunnetta tai mielenkiintoa puutu – näissä otteluissa määritellään kaupungin väri tuleviksi kuukausiksi. Tällä kertaa sekä United että City lähtevät otteluun varsin hyvässä iskussa. Varsinkin Unitedille ottelu on tärkeä, sillä joukkue haluaa Chelsean ohi neljän parhaan joukkoon – eikä ole ainoa joukkue, jolla on tämä missio.

United on mennyt viime viikot pelillisesti eteenpäin. Bruno Fernandesin tulo kokoonpanoon on antanut lisää vaihtoehtoja hyökkäyksiin, ja Scott McTominay on ollut paluunsa jälkeen hyvä. Paul Pogba ja Marcus Rashford puuttuvat yhä kokoonpanosta, mutta Aaron Wan-Bissaka palannee puolustuslinjaan. United on tappioton yhdeksässä viime kilpailullisessa ottelussaan ja haastaa myös Cityn, vaikka kiistatta heikompi yhdistelmä onkin. Viikolla United eteni FA Cupissa puolivälieriin Derbyn kustannuksella.

Myös City eteni FA Cupin seuraavalle kierrokselle Sheffield Wednesdayn kustannuksella. Pep Guardiola tähtää varmasti Valioliigaa enemmän Mestarien liigan menestykseen, mutta tähän derbyyn laitetaan silti kaikki likoon. Joulukuussa City hävisi kotonaan Unitedille 1-2, joten toista kertaa peräkkäin ei tappiota sulateta. Tärkeä Aymeric Laporte puuttuu puolustuksesta ja lisäksi olkapäätään potevan Kevin De Bruynen pelikunnon päällä on iso kysymysmerkki.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelu etenee todennäköisesti Cityn hallinnassa ja Ole Gunnar Solskjaer joutunee luottamaan vastaiskujen voimaan. Vetomarkkinoilla City on hieman liian iso suosikki, joten yritys on sen puolesta, että United saa ottelusta ainakin pisteen: vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Manchester United +0.5 kertoimella 2,35.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO