Pikkupojan videosta tuli 10 miljoonan katselukerran somehitti – Valioliiga-tähdet ilmoittautuivat nuoren maalivahdin treenikavereiksi

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Nuoren maalivahdin alun Nathanin treenivideo on noussut parissa päivässä somehitiksi, jolla on tämän artikkelin kirjoitushetkellä jo 9,7 miljoonaa katselukertaa Twitterissä.

Irlannin Dublinista kotoisin olevan Nathanin äiti Sarah-Jayne latasi maanantaina sosiaaliseen mediaan videon pojastaan, joka on keksinyt mainion tavan harjoitella itsenäisesti koronaohjeistuksen aikana.

Videolla Nathan on kääntänyt kotipihansa maalin kohti aitaa, jota hän käyttää palloseinänä. Nathan ampuu aitaa kohti vetoja, jotka hän ryntää itse ottamaan kiinni.

– Kun olet maalivahti… ja ainoa lapsi… eristyksessä… ja yrität jatkaa harjoittelua. Hän keksi tämän itse! Olen niin vaikuttunut, hehkuttaa Sarah-Jayne videon tekstisaatteessa.

– Se on vain normaali harjoitussessio. Äitini kuvaa aina minua, kun harjoittelen. Yleensä videoita katsoo noin 200 ihmistä, eikä kuusi miljoonaa. Se on uskomatonta, sanoo Nathan RTE Newsin videolla.

Nathan kertoo JOE.ie:n videolla, että hänen idolinsa on Manchester Cityn brasilialaistorjuja Ederson Moraes, mutta lisää, että hän kannattaa Leedsiä, joka pelaa Englannin Mestaruussarjassa.

Treenivideo on kiertänyt myös huippuammattilaisten piireissä. Nathanin iloksi esimerkiksi Leedsin maalivahti Illan Meslier näki pätkän ja lähetti hänelle terveisiä.

– Näin videosi eilen ja halusin vain sanoa, että jatka harjoittelua. Kun pystymme tapaamaan, olisi mahtavaa, jos voisit tulla harjoittelemaan kanssani Thorp Archiin (Leedsin harjoituskeskukseen).

Eivätkä tarjoukset ole jääneet siihen. Sarah-Jaynen mukaan urheiluvaatejätti Adidas haluaisi lähettää Nathanille pelivarusteita, minkä lisäksi Watfordin maalivahti Ben Foster (Watford) sekä Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Juan Mata ilmoittautuivat Meslierin tavoin halukkaiksi harjoittelemaan Nathanin kanssa.

– Mikä legenda! En tiedä, miten saamme toteutettua sen, mutta minun pitää järjestää sinulle harjoitukset! ilmoitti Foster.

– Kun kaikki tämä on ohi, haluaisin jonain päivänä harjoitella vapaapotkujani siten, että hän on maalissa, jos hän haluaa. Miltä kuulostaa? kysyi Mata.

Myös yksi kaikkien aikojen maalivahdeista, tanskalainen Peter Schmeichel, näki Nathanin videon ja kehui nuorukaisen työmoraalia.

– Ei minkään, ei edes tällaisen ilkeän koronaviruksen pitäisi estää lahjakasta maalivahtia tekemästä töitä kehittyäkseen. Hienosti tehty, nuori mies.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!