Suomen A-maajoukkueessa 73 kertaa esiintynyt keskikenttäpelaaja Roman Eremenko teki maanantaina maalin, kun hänen edustamansa FK Rostov voitti hänen entisen seuransa TsSKA Moskovan Venäjän liigan trillerissä maalein 3-2.

Eremenko, 32, edusti TsSKAA vuosina 2014-2017 ja pelasi Moskovan suurseurassa 80 ottelua voittaen Venäjän pääsarjamestaruuden toisella kaudellaan.

Maanantaina hän mokasi 22. minuutilla rangaistuspotkun, mutta kymmenisen minuuttia myöhemmin suomalaisen jalasta lähti upea laukaus, jolle TsSKA:n maalivahti Igor Akinfejev ei voinut mitään.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Гол Еременко ⚽️💪🏻⠀ ⠀ #РостовЦСКА #ФкРостов

Henkilön Футбольный клуб «Ростов» (@fcrostov) jakama julkaisu

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Moskovalaisten puolustaja Ilzat Akhmetov sai pilkkua edeltäneestä tilanteesta punaisen kortin, kun hän repi alimpana pelaajana Rostovin Eldor Shomurodovin kumoon.

TsSKA sai ottelussa toisenkin suoran punaisen kortin, kun Vadim Karpov taklasi takaapäin Ivelin Popovia. Rostov sai tilanteesta ottelun toisen pilkkunsa, mutta Eremenkon sijasta pallon toimitti verkkoon Popov itse.

Kaikkiaan ottelussa nähtiin kymmenen varoitusta ja kaksi punaista korttia. TsSKA sai mahdollisuuden tasoittaa ottelun 86. minuutilla, mutta Fedor Chalov ampui rangaistuspotkunsa tolppaan.

Eremenko on pelannut 16 ottelua tämän kauden Venäjän liigassa, tehnyt viisi osumaa ja antanut kolme maalisyöttöä.

Suomen A-maajoukkueessa Eremenko on nähty viimeksi kentällä syyskuussa 2016. Hän sai samana syksynä kahden vuoden pelikiellon kärähdettyään kokaiinista, mutta häntä ei ole vielä nähty Huuhkajissa pannansa jälkeen.