UEFA julkaisi EM-kisojen nimen muuttuvan ja korjasi tiedon heti: ”Päätöstä ei ole vielä tehty”

© Kuva: Getty Images

Tänä kesänä tuli oli tarkoitus järjestää miesten jalkapallon EM-kisat. Turnaus kuitenkin siirrettiin koronoaviruksen seurauksena vuodella eteenpäin.

Turnauksen alkuperäinen nimi oli Euro 2020, mutta onko nimessä järkeä, jos kisat pelataan vuonna 2021. Nimellä ei itse kilpailuun ole suurta merkitystä, mutta se on ollut yksi sivuaiheista, joista ollaan turnauksen siirron yhteydessä puhuttu.

Perjantaina turnauksen järjestävä Euroopan jalkapalloliitto UEFA julkaisi tiedon, että nimi tulee olemaan Euro 2021. Tieto ehti jo levitä, kunnes UEFA teki uuden ilmoituksen, jossa se kumosi aikaisemman viestinsä.

– Pahoittelemme aiempaa virhettä. Ollaksemme selkeitä, nimen suhteen ei vielä ole tehty päätöstä vuonna 2021 järjestettävän EURO-turnauksen osalta. Aikaisempi twiitti lähetettiin vahingossa, UEFA kirjoitti mikroblogipalvelu Twitterissä.