A-League
Western Sydney Wanderers – Sydney FC
Lauantai 21.03. klo 10:30

Lauantaina pelataan A-Leaguessa Sydneyn derby, kun Western Sydney Wanderers ja Sydney FC ottavat yhteen. Valitettavasti tämäkin ottelu joudutaan pelaamaan vallitsevan tilanteen vuoksi suljetuin ovin ilman katsojia. Sydney FC on Australian mittakaavassa ehdoton huippuseura kaikilla mittareilla. Wanderersin se sai seurakseen vajaat kymmenen vuotta sitten, joten kovin pitkiä perinteitä ei Sydneyn derbyllä vielä ole.

Wanderers on tällä hetkellä sarjassa kahdeksannella tilalla ja käy kovaa taistelua jatkopeleihin oikeuttavasta top 6 -sijoituksesta. Joukkueen maalitehot ovat olleet todella vahvasti kiinni Mitch Duken onnistumisista, sillä mies on osunut maalipuitten väliin kauden aikana peräti 11 kertaa. Kolme viikkoa sitten Duke teki ottelun ainoan maalin, kun Wanderers aiheutti derbykumppanilleen tämän kauden mittakaavassa harvinaisen tappion.

Sydney FC johtaa sarjaa suvereenisti ja sillä on koko kaudelta ainoastaan kaksi tappiota. Aivan terävimmillään joukkue ei kuitenkaan ole, sillä yllä mainitun derby-tappion lisäksi viime ottelussa tuli yllättävä pistemenetys kotona pelatussa maalittomassa ottelussa Perth Glorya vastaan. Maaleja taivaansiniset ovat iskeneet täysin toiseen tahtiin kuin paikallisvastustaja – kovin tykki on maalipörssin voitosta kisaileva, 16 osumaa tehnyt Adam Le Fondre.

Lyö vetoa ottelusta:

Yritetään jatkaa osumaputkea A-Leaguessa. Wanderers on viime aikoina pärjännyt hyvin derbyissä, mutta vieraat ovat selkeästi vahvempi pumppu ja kotietu on todellakin minimissä – joskin motivaatioetu on isännillä. Vetosuositus on Sydney FC voittaa ottelun kertoimella 2,09.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO