Ajax-tähdeltä täyslaidallinen AZ Alkmaarin mestaruuspuheille: ”p**kapuhetta”

© Kuva: Getty Images

Hollannin pääsarja Eredivisie ilmoitti perjantaina, että se keskeyttää sarjan tämän kauden osalta kokonaan. Mestaruutta ei jaeta ja mikään joukkue ei putoa sarjaporrasta alemmaksi.

Vaikka mestaruutta ei jaeta, on yleisesti puhuttu siitä, kumpi sarjan kärjessä olevista joukkueista on henkinen mestari. Ajaxilla ja AZ Alkmaarilla oli 25 kierroksen jälkeen molemmilla saman verran pisteitä. Amsterdamilaisseura oli ykkössijalla paremman maalieronsa turvin, mutta AZ oli voittanut molemmat joukkueiden keskinäisistä kohtaamisista.

Useiden mielestä altavastaaja AZ olisi ansainnut mestaruuden juurikin keskinäisten otteluiden perusteella. Ajaxin Hakim Ziyech on kuitenkin vahvasti eri mieltä. Hän muistuttaa, että Hollannissa tasapisteissä paremman joukkueen ratkaisee maaliero.

– Älkää viitsikö, kuinka järjettömiä asioita kuulenkaan. Me olemme sarjan kärkipaikalla joka tapauksessa, Ziyech sanoi AD:lle.

– Kaikki ne puheet siitä, että AZ olisi ansainnut mestaruuden, koska voittivat meidät kahdesti. Eikö maaliero enää ratkaisekaan.

– Paskapuhetta. Kuinka PSV:stä tuli mestari vuonna 2007? Tasan yhdellä maalilla.

– Totta kai olisin mieluiten ratkaissut mestaruuden kentällä, mutta jos tässä tilanteessa tulisi valita yksi mestari, se olisi mielestäni Ajax.

Ziyech siirtyy ensi kaudeksi Englannin Valioliigan Chelseaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.