Bayern Münchenin legendapelaaja kehottaa seuraa unohtamaan Leroy Sanén – mielessä toinen saksalaistähti

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenin tulisi Lothar Mätthausin mielestä unohtaa Manchester Cityn laitahyökkääjä Leroy Sané ja hankkia RB Leipzigin Timo Werner.

Müncheniläiset ovat jo pitkään olleet tuloksetta Sanén, 24, perässä, mutta Cityn saksalaislaiturin ympärillä liikkuu yhä siirtohuhuja viikosta toiseen. Hänen maajoukkuekaverinsa Werner, 24, on hankittavissa ensi kesänä noin 60 miljoonalla eurolla ulosostoklausuulinsa ansiosta. Ennen tämän kauden alkua Werner olisi ollut saatavilla noin 25 miljoonalla eurolla, mutta Bayern ei käynyt kiinni.

Omalla urallaan yli 400 ottelua Bayernissa pelannut Mätthaus, 59, uskoo, että molemmista olisi müncheniläisille hyötyä, mutta hän toivoo entisen seuransa kiinnittävän huomionsa Werneriin.

– Kaikki tietävät, kuinka paljon pidän Timo Werneristä. Enkä sano sitä tarkoittaen, etteikö Leroy Sané olisi mahtava pelaaja. Mutta minusta tuntuu, että sekä [päävalmentaja] Hans-Dieter Flick että [seurahallituksen jäsen] ja Oliver Kahn uskovat Timo Wernerin olevan monella tapaa parempi vaihtoehto seuralle, päivitteli Mätthaus Skyn kolumnissaan.

– Hän [Werner] on monipuolisempi kentällä ja hänen luonteensa saattaa olla hieman enemmän linjassa seuran johdon kanssa. Hän voi pelata [Robert] Lewandowskin tilalla kärjessä, hänen takanaan tai laidoilla ja hän on luultavasti halvempikin.

– En vieläkään ymmärrä, miksi häntä ei hankittu, kun häntä tarjottiin heille hopeatarjottimella. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Hän on kehittynyt huomattavasti tämän kauden aikana. Sané ei ole päässyt samalle tasolle loukkaantumisensa takia.

– Mutta älkää ymmärtäkö minua väärin, kummastakin pelaajasta olisi hyötyä Bayernille. Mutta jos minun olisi tehtävä päätös tänään, niin hankkisin Timo Wernerin, jos olisin Bayernin kengissä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.