Espanjassa historiaa tehnyt serbialaisvalmentaja Radomir Antić on kuollut

© Kuva: Getty Images
Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Radomir Antić on kuollut 71-vuotiaana.

Tunnettu serbialainen pelasi suurimman osan 17-vuotisesta pelaajaurastaan FK Partizanin riveissä, jonka jälkeen hän edusti myös turkkilaista Fenerbahcea, espanjalaista Real Zaragozaa sekä englantilaista Luton Townia.

Pelaajauran päätyttyä Antić siirtyi valmennustehtäviin, tehden vahvaa jälkeä erityisesti Espanjassa. Hänen ensimmäinen päävalmentajan pestinsä avautui vuonna 1988 Real Zaragozasta, mistä tie vei muutamaa vuotta myöhemmin Real Madridin peräsimeen.

Myöhemmin hän valmensi myös Atlético Madridia, jonka kanssa hän voitti La Ligan ja Copa del Reyn kaudella 1995–1996, siirtyen Real Oviedon kautta Barcelonaan. Hän on yhä historian ainut valmentaja, joka on työskennellyt sekä Real Madridin, Atlético Madridin että Barcelonan päävalmentajana.

Antić toimi myös Serbian maajoukkueen käskyttäjänä vuodesta 2008 vuoteen 2010, jonka jälkeen hän siirtyi vielä muutamaksi kaudeksi Kiinan Superliigaan. Hänen viimeiseksi seurakseen jäi Hebei China Fortune, jonka kanssa tiet erkanivat vuonna 2015.

Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!