Miroslav Klose on nousemassa Bayern Münchenin edustusjoukkueen valmennusjohtoon, kertoo Eurosport.

Lähteen mukaan Klose olisi näyttänyt vihreää valoa Hans-Dieter Flickin valmennusjohtoon liittymiselle.

Klosesta on määrä tulla hiljattain Bayernin kanssa kesään 2023 kestävän jatkosopimuksen tehneen Flickin apuvalmentaja. 41-vuotias Klose valmentaa parhaillaan Bayernin alle 17-vuotiaiden joukkuetta, ja saksalaislegendan nykyinen sopimus päättyy kuluvaan kauteen.’

Klose ja Flick ovat vanhoja tuttuja, sillä Flick oli Joachim Löwin apuvalmentaja Saksan A-maajoukkueessa kesällä 2014, kun Klose oli voittamassa maansa kanssa maailmanmestaruutta Brasiliassa.

Klose on Saksan A-maajoukkueen historian paras maalintekijä 71 osumallaan.

Kärki edusti Bayernia pelaajaurallaan neljän vuoden ajan ja voitti seurassa muun muassa kahdesti Bundesliigan mestaruuden. Klose pelasi uransa viimeiset viisi vuotta Laziossa ja oli voittamassa roomalaisten paidassa Coppa Italiaa keväällä 2013.