Huuhkajien hyökkääjä Joel Pohjanpalo paljasti Iltalehdelle olevansa erittäin kiinnostunut ruoanlaitosta. HSV-hyökkääjä oli jo hiljattain lähellä ostaa ravintolan, mutta onnekseen perääntyi.

Pohjanpalo siirtyi tammikuussa lainalle 2. Bundesliigassa pelaavaan HSV:hen, jossa pelit lähtivät vahvasti käyntiin. Heti toisessa ottelussa Bochumia vastaan aukesi maalihanat. Nyt pelit ovat tauolla, mutta Saksassa suunnitellaan jo vahvasti kausien jatkamista.

– Sen tiedän, että yritetään aloittaa toukokuun aikana, Pohjanpalo vahvisti Iltalehdelle.

Hiljattain Pohjanpalo sekä Bayer Leverkusenin ja Huuhkajien ykkösmaalivahti Lukas Hradecky esiintyivät Hans Välimäen tv-ohjelmassa ”Hansin matkassa”. Ohjelmassa Pohjanpalo kertoo harrastavansa ruoanlaittoa enemmänkin. Sen jälkeen Välimäki pestaa Pohjanpalon apukokikseen.

– Hauska ohjelma oli kieltämättä, ja kiitos Hansille.

Koronaviruksen takia ravintola ovat Saksassa kiinni. Se on lisännyt Pohjanpalon kokkailuja entisestään.

– Paljon on tullut opittua. On ollut kiva olla keittiössä duunissa. Katsotaan, mitä uran jälkeen tekee.

Pohjanpalo oli hiljattain jo lähellä lähteä ravintolabisnekseen mukaan, mutta kiitteli lopulta onneaan, ettei vielä lähtenyt. Suomessa ravintoloiden tilanne on koronapandemian takia todella tukala. Pohjanpalolta löytyy paljon sympatiaa suomalaiselle ravintola-alalle.

– Oltiin kuukausi, pari sitten lähellä ostaa ravintola Helsingistä liikekumppanin kanssa, mutta oli onni onnettomuudessa, että ei koskaan lähdetty siihen mukaan.

– Olisi ehkä ollut väärä aika. Tällä hetkellä jokaisella alalla on aika paljon hankaluuksia. Toivottavasti ihmiset keksivät uusia innovatiivisia tapoja saada bisnestä pyörimään. Iso hatunnosto kaikille, jotka ovat keksineet kaikennäköistä muuta, Pohjanpalo sanoi.

Voit lukea Iltalehden tekemän haastattelun kokonaisuudessaan täältä.