Katso uusi somehitti: Nämä maalit eivät unohdu koskaan – pikkupojat tekivät 11 historiallista maalia uudelleen ja AS Romakin huomioi taideteoksen

© Kuva: Getty Images

Oma takapiha, pallo ja maali. Muuta ei entisen futistähden, Sean O’Hanlonin, pojat tarvinneet, kun he uudelleendramatisoivat jalkapallomaailman 11 unohtumatonta osumaa.

O’Hanlonin ura alkoi Evertonista, jossa hän ei kuitenkaan ikinä pelannut yhtäkään virallista ottelua. Siitä huolimatta hänen poikansa puki ylleen Evertonin paidan ja sen jälkeen alkoikin maalien mättäminen. O’Hanlonin pojat tekivät jalkapallohistorian osumia uusiksi tuuletuksineen, ja video on levinnyt viikonlopun aikana Twitterissä laajalle.

Mukana olivat muun muassa Diego Maradonan ”Jumalan käsi”, Cristiano Ronaldon upea vapaapotkumaali, Wayne Rooneyn kaukolaukaus sekä Ronaldinhon kärkkäripotku. Francesco Tottin upea tsippimaali herätti myös AS Roman Twitter-tilin ylläpitäjän, joka teki nopeasti oman versionsa.

– Tämä on upea! Kiitos, poikani on todella iloinen tästä, Hanlon kiitteli AS Roman julkaisemaa videota.

O’Hanlonin lataama video on levinnyt laajasti sosiaalisessa mediassa. Lauantaina julkaistu video oli kerännyt Twitterissä maanantaiaamuun mennessä peräti yli 30 600 uudelleentwiittausta sekä lähes 141 000 tykkäystä. Syystäkin!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.