Lähde: PSG lunastamassa maalitykkinsä osto-option

© Kuva: Getty Images

Seitsemättä kauttaan PSG:ssä pelaavan Edinson Cavanin sopimus pariisilaisjätin kanssa päättyy tähän kauteen. Suurella todennäköisyydellä maisema vaihtuu, sillä kumpikaan sopimusosapuoli ei vaikuta järin kiinnostukselta jatkoa solmimaan. Cavania viedään huhuissa edelleen sitkeimmin Atlético Madridiin.

Cavanin luonteva korvaaja olisi argentiinalainen Mauro Icardi. 27-vuotias Icardi on pelannut jo tämän kauden lainalla PSG:ssä italialaisesta Internazionalesta.

Espanjalaislehti Sport kertoo, että Pariisissa valmistaudutaan lunastamaan Icardin sopimuksessa oleva mittava 70 miljoonan euron osto-optio. Sport perustaa tietonsa ”useisiin italialaisiin ja ranskalaisiin medialähteisiin”.

Jos PSG päättää Icardin option käyttää, voi se olla signaali myös valmentajamarkkinoille. Icardi ei ole PSG-päällikkö Thomas Tuchelin suosikkipelaajia, ja useat huhut ovatkin esittäneet Tuchelin vaihtavan tämän kauden jäkeen seuraa.

Icardin tilastot tältä kaudelta ovat hyvät. Hän on pelannut Ligue 1:ssä, Ranskan cup-kilpailuissa ja Mestarien liigassa yhteensä 30 ottelua. Maaleja Icardi on tehnyt 20 ja syöttänyt neljä.

Mauro Icardi voitti Serie A:n maalikuninkuudet kausilla 2014-2015 ja 2017-2018.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.