Lehti: Gianluigi Buffon jaksaa – 42-vuotias konkarivahti allekirjoittamassa jatkosopimuksen

© Kuva: Getty Images

Juventuksen maalivahti Gianluigi Buffon on pian allekirjoittamassa seuran kanssa jatkosopimuksen, kertoo Tuttosport.

Tammikuussa 42 vuotta täyttäneellä Buffonilla on uuden diilin myötä edessä 26. kausi ammattilaisena. Hän aloitti ammattilaisuransa kasvattajaseurassaan Parmassa, josta hän siirtyi Juventukseen kesällä 2001.

Hän edusti Torinon suurseuraa yhtäjaksoisesti 17 vuotta, kunnes siirtyi Paris Saint-Germainiin. Italialaiskonkari viipyi kuitenkin Ranskassa vain yhden kauden ja palasi viime kesänä yhden vuoden sopimuksella Juventukseen, jossa hän on pelannut tällä sesongilla 11 ottelua. Juventuksen ykköstorjujana on toiminut puolalainen Wojciech Szczęsny.

Kaikkiaan Buffon on pelannut Juventuksen paidassa 667 ottelua. Italian A-maajoukkueessa hän on esiintynyt ennätykselliset 176 kertaa.

Tuttosportin mukaan Buffon solmii uuden sopimuksensa, kunhan Italian koronavirustoimet hellittävät.

LUE MYÖS: