Milloin Gianluigi Buffon lopettaa uransa? – joukkuetoverit: ”Juventuksen on pakotettava hänet siihen”

© Kuva: Getty Images

Gianluigi Buffon on yksi historian parhaista maalivahdeista.

42-vuotias italialaislegenda on edustanut Juventusta valtaosan urastaan. Buffon pelasi kasvattajaseuransa Parman edustusjoukkueessa seitsemän vuoden ajan ennen siirtoaan Juventukseen kesällä 2001.

Buffon vietti viime kauden PSG:ssä, mutta palasi kuluvaksi kaudeksi takaisin Juventukseen ja on toiminut joukkueen kakkosvahtina. Buffon on pelannut tällä kaudella 11 ottelua Juventuksen paidassa.

Buffonin nykyinen sopimus Juventuksen kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, mutta italialaislähteiden mukaan Juventus tekee seuralegendansa kanssa ensi kauden kattavan jatkosopimuksen.

Fabio Cannavaron ja Francesco Tottin mukaan Buffon ei lopeta uraansa ennen 50 vuoden rajapyykkiä, ellei Juventus pistä legendansa uraa pakettiin.

– Tiedätte sen. Hän ei halua lopettaa uraansa, mutta Juventuksen on pakotettava hänet siihen, joka on hyvin erilaista, Cannavaro vastasi ihmisille Instagramissa.

– Kerron teille sen, että Buffon haluaa pelata 50-vuotiaaksi asti, mutta uskon hänen voivan pelata vielä kahden tai kolmen kauden ajan. Etenkin, koska hän on kakkosmaalivahti, Totti nauroi.