Liverpool pyörsi arvostellun päätöksensä – ”Olemme erittäin pahoillamme”

© Kuva: Getty Images

Kerroimme sunnuntaina, että Liverpool sai Englannissa rajusti arvostelua osakseen. Erittäin varakas seura oli tehnyt päätöksen lomauttaa henkilöstöstään noin 200 ihmistä koronaviruskriisin ajaksi. Henkilöstölle luvattiin palkat täysimääräisinä, mutta 80 prosenttia palkoista haluttiin maksaa Ison-Britannian valtion yrityksille varaamasta hätäapupaketista.

Maanantaina Liverpool kuitenkin vetäytyi tekemästään päätöksestä lähettää työntekijöitään pakkolomalle. Samassa yhteydessä seuran toimitusjohtaja Peter Moore pyysi tehtyä päätöstä anteeksi.

– Uskomme, että teimme viime viikolla väärän johtopäätöksen, kun ilmoitimme hakevamme rahallista tukea koronaviruskriisin ajaksi ja lomauttavamme henkilökuntamme Valioliigan jäätyä tauolle. Olemme siitä erittäin pahoillamme, Moore toteaa tiedotteessa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.