Maalivahtilegenda seisoo yhä kohua aiheuttaneiden koronakommenttiensa takana – kertoi nyt sairastaneensa taudin: ”Se ei ollut flunssaa pahempi”

© Kuva: Getty Images

Muun muassa valioligiaseura Arsenalia urallaan edustanut ex-maalivahti Jens Lehmann kertoi sairastaneensa koronaviruksen aiheuttaman taudin. Lehmannin mukaan tauti ei ollut hänen kohdallaan pahaoireinen.

Lehmann kohahdutti hiljattain kovilla kommenteilla siitä, että katsojat voisi päästää otteluihin koronaviruksesta huolimatta. Nyt Lehmann totesi sairastaneensa koronan jo aiemmin.

– Sain taudin maaliskuun puolivälissä. Minulla oli yskää ja hieman kuumetta puolitoista päivää. Kahden viikon karanteenin jälkeen viranomaiset totesivat minun olevan taas terve. Minun kohdallani se (tauti) ei ollut flunssaa pahempi.

– Mutta totta kai riskiryhmien kohdalla pitää olla varovainen. Siihen varmaan auttaa myös terveellinen elämäntapa, Lehmann kertoi Bild-lehdelle.

Lehmann ehdotti aiemmin, että stadionille voitaisiin päästää katsojia esimerkiksi turvavälejä noudattamalla. Lehmann antoi esimerkin, että Bayern Münchenin otteluihin voisi päästää 20 000 katsojaa, kun yleisökapasiteetti Allianz Arenalla on 70 000. Lehmann pysyi yhä kommenttiensa takana.

– En ole kuullut yhtäkään järkevää vasta-argumenttia tähän mennessä. Jos stadionilla istuisi yksi ihminen neljän penkin välein, ihmisten välillä olisi jo riittävä etäisyys. Jokainen, joka rikkoisi sosiaalisen etäisyyden sääntöä, lentäisi ulos ja saisi porttikiellon katsomoon, Lehmann sanoi.

Aiemmin saksalaispoliitikko Wolfgang Schäuble ehdotti, että Bundesliigan otteluihin olisi mahdollista päästää katsojia rajoitetusti. Lehmann on Schäublen kanssa samaa mieltä.

– Meidän täytyy saada Saksa takaisin ylös ja käyntiin jälleen, jotta talous selviäisi tästä kriisistä. Se koskettaa kaikkia bisneksen aloja, myös Bundesliigaa, Lehmann sanoi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.