Manchester Cityn tähtipelaaja ilmaisi huolensa kauden jatkumisesta: ”Kaikki joutuvat sairastuvalle muutaman pelin jälkeen”

© Kuva: Getty Images

Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Kevin de Bruyne ei halua pelata nykyistä kautta loppuun, jos se tapahtuu seuraavan kauden ja pelaajien terveyden kustannuksella.

Englannin Valioliiga on tällä hetkellä keskeytettynä koronaviruksen takia ainakin huhtikuun 30. päivään asti, mutta useiden lehtitietojen mukaan päivämäärää siirretään tänään, perjantaina, seurojen kokouksessa eteenpäin.

– Uskon, että näin pitkälle odottaminen voi aiheuttaa ongelmia ensi kautta ajatellen, kommentoi belgialaistähti Het Laatste Nieuwsille.

– Meillä ei ole mikään maailman pisin kesätauko, joten emme voi vain siirtää kaikkea eteenpäin. Minua harmittaisi lopettaa ajoissa näin hyvän kauden jälkeen, mutta niin on tehtävä, jos sillä vältetään ongelmat ensi kaudella.

Valioliiga on ollut tauolla jo yli kuukauden, eivätkä joukkueet ole pystyneet harjoittelemaan yhdessä kokoontumiskiellon takia. Jos nykyinen kausi päätetään pelata loppuun, de Bruyne, 28, haluaa, että joukkueet pääsevät valmistautumaan pelien jatkumiseen hyvissä ajoin.

– Minulla ei ole hajuakaan, jatkammeko vielä pelaamista. Lisäksi Englannissa halutaan odottaa päätöksen kanssa mahdollisimman pitkään.

– Mutta jalkapalloilijalle se ei ole yksinkertainen asia. Emme ole tehneet mitään kuuteen viikkoon, normaalisti [kauteen] pitää valmistautua kolme tai neljä viikkoa.

– Kaikki joutuvat sairastuvalle muutaman pelin jälkeen, jos aloitamme pelaamisen välittömästi uudestaan.

Manchester City on Valioliigassa toisena, 25 pistettä perässä ottelun enemmän pelannutta Liverpoolia, jolla on yhdeksän peliä jäljellä. De Bruyne on pelannut tällä kaudella 35 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä yhdeksän maalia ja syöttänyt 20, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.