Manchester United -legenda paljasti: Halusi luopua kapteeniudesta – Sir Alex Ferguson ei suostunut: ”Sinähän pidät sen nauhan”

© Kuva: Getty Images

Gary Neville on yksi Manchester Unitedin tunnetuimmista seuralegendoista.

Neville edusti kasvattajaseuraansa Manchester Unitedia koko pelaajauransa ajan ja pelasi seurassa 598 ottelua.

Oikeana laitapuolustajana pelannut Neville voitti Manchester Unitedin paidassa muun muassa 12 kertaa Englannin pääsarjamestaruuden ja kahdesti Mestarien liigan.

Neville paljasti Sky Sportsin haastattelussa halunneensa luopua kapteeniudestaan loukkaantumisongelmiensa vuoksi. Sir Alex Ferguson ei pitänyt juurikaan Nevillen ideasta.

– Loukkaannuin vuosi sen jälkeen, kun minusta tehtiin kapteeni ja tunsin, etten voisi enää vaikuttaa samalla tavalla asioihin kuin kapteenin pitäisi. Menin harjoituskaudella Sir Alexin luokse ja kerroin hänelle, etten näe itseäni johtamassa kapteenina näin laadukkaita pelaajia. Hän sanoi minulle, että sinähän pidät sen pirun nauhan itselläsi, Neville nauroi.

– Sir Alex sanoi, että minä ja Ryan Giggs vuorottelisimme kapteenina. Fergusonin mielestä Cristiano Ronaldo olisi suuttunut, jos Wayne Rooney olisi saanut kapteenin nauhan itselleen, kuten Rio Ferdinandkin, jos hän olisi nostanut Nemanja Vidicin kapteeniksi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.