Veikkausliigan pelaamisesta kuluvan kauden osalta ei olla vielä päätetty. Seurat ovat keskustelleet sarjan osittaisesta sulkemisesta koronaviruksen takia.

MTV Urheilun mukaan neuvotteluja jatketaan vappuaattona. Sen mukaan ajatus olisi, että yksikään joukkue ei putoaisi tämän kauden päätteeksi Ykköseen, mutta Ykkösestä voisi kuitenkin nousta Veikkausliigaan.

HJK:n päävalmentaja Toni Koskela ei tyrmää ajatusta osittain suljetusta sarjasta poikkeuskauden osalta.

– Jos sillä vältämme jonkun tai useamman konkurssin, voi olla, että se on parempi vaihtoehto tähän tilanteeseen. Iso tavoite on se, että meillä on mahdollisimman monta elinvoimaista seuraa myös tulevaisuudessa, että meillä on myös jatkossa ammattilaisjalkapalloa, Koskela totesi MTV Urheilulle.

SJK:n puheenjohtaja Raimo Sarajärvi on Koskelan kanssa samoilla linjoilla.

– Varmaan monilla aika menee siihen, että selvittäisiin tästä vuodesta ja ajattelu ei suuntaudu riittävästi tuleviin vuosiin. Ehkä olisi syytä pysähtyä siihen, miten voimme kehittää sarjaa ja varmistaa, että seurat elävät. Ajatukset pitäisi suunnata vähän kauemmas, vaikka ymmärrän, että kun kassat huutaavat tyhjyyttään. Fokus on niissä, Sarajärvi sanoi MTV Urheilulle.

Voit lukea MTV Urheilun jutun kokonaisuudessaan tästä.