Purkaako Juventus sopimuksen? Kokenut hyökkääjä jäämässä hoitamaan sairasta äitiään

© Kuva: Getty Images

Italian Serie A:ssa pyritään pelaamaan koronaviruspandemian keskeyttämä kausi loppuun. Harjoituksiin toivotaan voivan palata toukokuun alkupuolella, jotta pelit voisivat jatkua kesäkuussa.

Kun muu Juventuksen miehistö valmistautuu palaamaan harjoituskentille, on argentiinalaisen Gonzalo Higuaínin tilanne toinen. ”Pipita” matkusti kotimaahansa pandemian katkaistua sarjat, mutta ei ole nyt lainkaan varma, palaako hän Italiaan pelaamaan kauden loppuun.

Higuaínin äiti Nancy Zacarías kärsii pitkäaikaisesta sairaudesta. Niinpä hyökkääjä pohtii nyt vaihtoehtoa, että hän jäisi äitinsä rinnalle sen sijaan, että palaisi Juventuksen harjoitusvahvuuteen. Tilanteesta kertoo italialainen Tuttosport.

Higuaín ei ole lopullista ratkaisuaan vielä tehnyt. Myöskään Juventuksen reaktiosta ei ole vielä varmuutta. Tuttosportin mukaan on mahdollista, että Juventus päätyisikin antaa Higuaínille luvan jäädä kotiin. Jos hän jäisi Argentiinaan kuitenkin ilman lupaa, Juventuksen olisi mahdollista purkaa pelaajansa sopimus sopimusrikkomuksen vuoksi.

32-vuotiaan Higuaínin sopimus Juventuksen kanssa ulottuu kesään 2021. Italialaislehdistö on pitänyt hyökkääjän myymistä tulevana kesänä muutenkin mahdollisena, mutta nyt potkutkin ovat nousemassa vaihtoehdoksi.

Higuaín on pelannut tällä kaudella Juventuksessa 34 ottelua. Näissä hän on tehnyt kahdeksan maalia ja syöttänyt kahdeksan.

Lähde: AS


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.