Sport Bild: Manuel Neuer pyytää Bayern Müncheniltä mammuttimaista palkkaa

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Huippumaalivahti Manuel Neuer pelaa Bundesliigan mahtiseura Bayern Münchenissä jo yhdeksättä kauttaan. Jos Neuer jatkaa Bayernissa nykyisen sopimuksensa loppuun kesään 2021, tulee hänelle seurassa kymmenen vuotta täyteen. Pikkuhiljaa lauseen eteen täytyy kuitenkin lisätä iso JOS.

Bayerniin siirtyy ensi kaudeksi 23-vuotias Alexander Nübel. Nübel pelaa tällä kaudella Schalkessa, eli samassa seurassa, mistä Neuerkin aikanaan Baijeriin matkaansa jatkoi. Nübelistä kaavaillaan Neuerille seuraajaa, mutta suunnitelmien mukaisesti ei kuitenkaan vielä ensi kaudella, vaan vasta muutaman vuoden kasvuprosessin jälkeen.

Neuerin jatkosopimusneuvottelut ovat kuitenkin pahasti jumissa. Kokeneen Saksan maajoukkueen ykkösvahdin edustaja Thomas Kroth keskusteli Neuerin jatkosta pari viikkoa sitten seuran johtokunnan puheenjohtajan Oliver Kahnin ja urheilujohtaja Hasan Salihamidzicin kanssa, mutta neuvottelut tyssäsivät nopeasti tuloksettomina.

Isoja ongelmia on Sport Bildin mukaan kaksi. Neuer toivoo seuralta vuoteen 2025 ulottuvaa jatkosopimusta, kun Bayern on valmis tekemään kontrahdin vain vuoteen 2023.

Kenties vieläkin suurempi näkemysero on Neuerin palkasta. Sport Bild kertoo, että Neuer pyytää seuralta yli 20 miljoonan euron vuosipalkkaa. Jos Bayern pyyntöön taipuisi, se tekisi Neuerista seuran palkkakuninkaan. Transfermarktin mukaan maalivahti ansaitsee nykyään noin 15 miljoonaa euroa vuodessa, kun Robert Lewandowskin ja Philippe Coutinhon ansiot ovat hieman alle 20 miljoonaa vuodessa.

Manuel Neuerin tilannetta seurannee suurella mielenkiinnolla ainakin Valioliigan Chelsea, jonka uskotaan olevan valmis tarjoamaan hänelle sopimusta, jos jatko Bayernissa näyttää epätodennäköiseltä.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS