Viasat täydentää TV-tarjontaansa – Eurooppa-liigalle uusi koti

© Kuva: Getty Images

Nordic Entertainment Group (NENT) Group tiedottaa torstaina hankkineensa mediaoikeudet UEFA:n Eurooppa-liigaan sekä uuteen, kolmanteen eurooppalaiseen seurajoukkuekilpailuun UEFA Europa Conference Leagueen, tuttavallisemmin kenties Konferenssiliigaan. Mediaoikeudet kattavat yksinoikeudella Suomen, Ruotsin ja Norjan.

NENT Groupin mediaoikeudet näihin kilpailuihin alkavat kaudesta 2021-2022 ja ovat voimassa kolmen kauden ajan. Ensi kaudella Eurooppa-liigaa nähdään siis edelleen C Morella.

NENT Groupin tarjonta näkyy Suomessa Viasatin urheilukanavilla ja Viaplayssa. Kilpailuissa nähdään yhden kauden aikana peräti 282 ottelua, kaikkiaan 15 ottelupäivän aikana. Kaikki pelit näkyvät Viaplay-palvelussa ja tärkeimmät ottelut Viasatin urheilukanavilla. Otteluihin on luvassa myös studiolähetyksiä.

Konferenssiliigan uskotaan parantavan Veikkausliigan kaltaisten pienempien liigojen joukkueiden mukaanpääsyä europelien lohkovaiheeseen. Vuoden 2020 Suomen Cupin voittajalle onkin tarjolla paikka nimenomaan Konferenssiliigan karsintoihin kaudelle 2021-2022.

NENT Groupilla on pohjoismaiset mediaoikeudet Valioliigaan vuoteen 2028 asti sekä Bundesliigaan vuoteen 2025.

– Eurooppa-liiga ja Conference League vahvistavat entisestään Viaplayn ja Viasatin jalkapallotarjontaa. Uskomme että näissä kahdessa seurajoukkuekilpailussa tullaan näkemään myös lähivuosina suomalaisjoukkueita, joita tulemme tietysti seuraamaan erityisellä mielenkiinnolla, Ville Klinga NENT Group Finlandilta toteaa tiedotteessa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.