Bayern München jatkoi siitä, mihin maaliskuussa jäi – Robert Lewandowskille jo 40 maalia täyteen

© Kuva: Getty Images

Bayern München jatkoi sunnuntaina Berliinissä siitä, mihin se ennen koronataukoa jäi. Bayern on hävinnyt kaikissa kilpailuissa viimeksi 7. joulukuuta, ja kun se kaatoi Union Berlinin 2-0, oli voitto sille Bundesliigassa jo kuudes perättäinen.

Bayern sai pallon maaliin ensimmäisen kerran jo 19. minuutilla kulmapotkun jälkitilanteesta. Serge Gnabry jatkoi pallon Thomas Müllerille tyhjän maalin eteen, ja vaikka tuomari aluksi hyväksyikin maalin, hylättiin osuma paitsiona VAR-tuomarin toimesta. Päätös oli aivan oikea, sillä Müller oli hieman paitsiossa.

20 minuuttia myöhemmin nähtiin ottelun voittomaali. Union Berlinin toppari Neven Subotic kaatoi vastustajansa, ja Bastian Dankert määräsi pallon pilkulle. Robert Lewandowski viimeisteli rankkarista jo kauden 40. maalinsa.

Bayernin voitto sinetöityi 80. minuutilla, kun ranskalaispuolustaja Benjamin Pavard puski pallon verkkoon. Aivan kuten joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa lokakuussa (Bayernin 2-1 -voitto), vastasivat maaleista nytkin Lewandowski ja Pavard.

Bayernin johto sarjakärjessä säilyi neljässä pisteessä ennen Borussia Dortmundia, kun sarjaa on pelaamatta kahdeksan kierrosta. Borussia Mönchengladbach on kuuden ja RB Leipzig seitsemän pisteen päässä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.