Bayern Münchenille voitto 7 osuman maalijuhlassa – Frankfurt-topparille erikoinen hattutemppu

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Bayern München voitti lauantain viimeisessä bundesliigaottelussa Eintracht Frankfurtin 5-2-lukemin.

Ensimmäinen puoliaika oli pelillisesti täysin Bayern Münchenin näytöstä. Lukuisat maalintekopaikat toivat palkinnoksi kaksi osumaa, kun ensin Leon Goretzka onnistui 17. minuutilla ja Thomas Müller neljä minuuttia ennen taukovihellystä.

Ottelu näytti ratkenneen lopullisesti heti toisen puoliajan alkuun. Robert Lewandowski puski kauden 27. sarjamaalinsa Kingsley Comanin tarkasta keskityksestä.

Tämän jälkeen Frankfurtin toivon kipinä kuitenkin syttyi yllättäen. Toppari Martin Hinteregger onnistui maalinteossa kulmapotkun yhteydessä kaksi kertaa kolmen minuutin sisällä. Hän on tehnyt tällä kaudella Bundesliigassa pelipaikka huomioiden huimat kahdeksan osumaa.

Frankfurtin toiveet eivät kuitenkaan pysyneet kauaa elossa, sillä 61. minuutilla Alphonso Davies onnistui viemään kotijoukkueen 4-2-johtoon.

Ottelun viimeisestä maalista vastasi illan kolmannella osumallaan Hinteregger. Tällä kertaa hän kuitenkin teki epäonnekseen oman maalin. Tämäkin laskettaneen jonkinlaiseksi hattutempuksi.

5-2-voittonsa myötä Bayern johtaa sarjaa neljän pisteen erolla Borussia Dortmundiin. Joukkueet pelaavat toisiaan vastaan tulevana tiistaina.

Frankfurtille tappio oli Bundesliigassa viides perättäinen. Sillä on enää viisi pistettä matkaa sarjakarsijan 16. sijalle.

Bundesliigatulokset 23.5.

Freiburg 0-1 Werder Bremen
0-1 L. Bittencourt 19′

Mönchengladbach 1-3 Bayer Leverkusen
0-1 K. Havertz 7′
1-1 M. Thuram 52′
1-2 K. Havertz rp. 58′
1-3 S. Bender 81′

Padeborn 1-1 Hoffenheim
0-1 R. Skov 4′
1-1 D. Srbeny 9′

Wolfsburg 0-2 Dortmund
0-1 R. Guerreiro 32′
0-2 A. Hakimi 78′

Bayern München 5-2 Frankfurt
1-0 L. Goretzka 17′
2-0 T. Müller 41′
3-0 R. Lewandowski 46′
3-1 M. Hinteregger 52′
3-2 M. Hinteregger 55′
4-2 A. Davies 61′
5-2 M. Hinteregger (oma maali) 74′

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS