Dortmund ja Bayern München iskevät yhteen Bundesliigan kärkikamppailussa – Dortmund saamassa avainpelaajiaan takaisin: ”En näe siinä ongelmaa”

© Kuva: Getty Images

Dortmund isännöi tiistai-iltana Bayern Müncheniä Westfalenstadionilla Bundesliigan 28. kierroksen huippuottelussa.

Bayern johtaa Bundesliigaa neljän pisteen erolla Dortmundiin, joten kyseessä on mestaruustaistelunkin kannalta elintärkeä ottelu.

Dortmundin päävalmentaja Lucien Favre paljasti maanantaisessa lehdistötilaisuudessaan saavansa loukkaantuneita pelaajiaan takaisin kokoonpanoon tiistaisessa ottelussa.

Jadon SanchoMats Hummels ja Axel Witsel ovat kärsineet viime aikoina erilaisista vammoista, ja Sancho on aloittanut kummatkin koronaviruspandemiatauon jälkeen pelatut ottelut penkiltä.

– Uskon Hummelsin olevan pelikunnossa. En voi sanoa sitä satavarmasti, mutta olen siitä 99-prosenttisen varma, että hän pelaa huomenna. Witsel harjoitteli joukkueen mukana jo sunnuntaina. Hän voi olla mukana kokoonpanossamme, Favre totesi.

– Sancho on harjoitellut joukkueen kanssa viimeisen kymmenen päivän ajan. Hän pelasi 20 minuuttia Schalkea vastaan ja hieman enemmän Wolfsburgissa. Hän pelasi hyvin ja pääsee takaisin rytmiin pikkuhiljaa. Hän on onnistunut harjoituksissa ja palaa omalle tasolleen. Hän palaa sinne varmasti, en näe siinä ongelmaa.

Näin saat Viaplayn itsellesi hintaan 9,99 €/kk!

  1. Siirry Viaplayn sivuille TÄSTÄ.
  2. Valitse haluamasi paketti ja tee tilaus.
  3. Tilaus ei sido minkäänlaiseen määräaikaisuuteen.