Interin ja PSG:n välisessä Icardi-siirrossa erikoinen 15 miljoonan euron Juventus-pykälä

© Kuva: Getty Images

Uutisoimme aiemmin tänään, että useiden mediatietojen mukana Internazionale Milano ja Paris Saint-Germain ovat päässeet sopuun hyökkääjä Mauro Icardin pysyvästä siirrosta Italiasta Ranskaan (lue TÄSTÄ).

Argentiinalaishyökkääjä pelasi lainalla PSG:ssä jo tämän kauden. Lainan yhteyteen oli sovittu 70 miljoonan euron osto-optio, mutta seurat neuvottelivat kaupan hinnaksi lopulta 50 miljoonaa euroa.

Nyt Goal uutisoi, että lopullisesta siirrosta löytyy myös yksi hieman harvinaisempi pykälä. Jos PSG myy Icardin tulevaisuudessa toiseen italialaisseuraan, tulee heidän maksaa Interille 15 miljoonan euron lisäkorvaus.

Pykälän kerrotaan syntyneen Juventusta silmällä pitäen, sillä Inter pelkää, että Icardi siirtyisi lähitulevaisuudessa sen kilpakumppanin riveihin. Jos näin käy, nyt he saavat siitä ainakin taloudellista hyötyä.