Kevin De Bruyne lähtökuopissa, jos Man Cityn europelikielto jää voimaan: ”Tulen arvioimaan tilannetta”

© Kuva: Getty Images

Manchester Cityn tähtipelaaja Kevin De Bruyne puhui avoimesti siitä, kuinka hän tulee arvioimaan tulevaisuuttaan nykyisessä seurassaan lähitulevaisuudessa. Ratkaisevana tekijänä tuntuu olevan manchesterilaisseuran europelipanna, joka koskee lähtökohtaisesti kahta seuraavaa kautta.

De Bruyne kuitenkin nosti esiin, että City tulee valittamaan päätöksestä. Jos tilanteeseen ei kuitenkaan tule muutoksia, vaikuttaa hän kommenttiensa perusteella lähtevänsä muualle. Belgialaiskeskikenttä nimittäin sanoi, että rangaistuksen pituuden puolittamisen kohdalla hän ”saattaa jäädä”. Tämä viittaa vahvasti siihen, että kaksi vuotta on varmuudella liikaa.

– Nyt vain odotan, Be Bruyne sanoi HLN:lle.

– Seura on tehnyt selväksi, että se tulee valittamaan päätöksestä ja he ovat lähes sataprosenttisen varmoja siitä, että ovat oikeassa. Tämän takia odotan, mitä tulee tapahtumaan.

– Luotan omaan joukkueeseeni. Kun päätös on tehty, tulen arvioimaan tilannetta. Kaksi vuotta [ilman europelejä] olisi pitkä aika. Jos se on vain vuoden mittainen, saatan jäädä.