Brescian maalinsuulla vahvaa kautta pelaava Jesse Joronen on herättänyt kiinnostusta. Napolissa on alustavasti keskusteltu Jorosen, 27, hankkimisesta, kertoo Sky Sport Italian toimittaja Gianluca Di Marzio.

Napoli kuuluu Italian kestomenestyjiin ja on edelleen mukana Mestarien liigan jatkopeleissä. Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa Napoli pelasi kotonaan Barcelonan kanssa 1-1-tasapelin. Viime kaudella Napoli sijoittui Serie A:ssa toiseksi. Kun Serie A:n kuluva kausi keskeytettiin koronaviruapandemian takia, Napoli oli sarjassa kuudentena.

Joronen on ollut Brescian parhaimpia pelaajia tällä kaudella, vaikka joukkueella onkin mennyt tulosten valossa heikosti. Brescia on sarjassa viimeisenä. Piste-ero säilyjän paikalle on jo yhdeksän pistettä, joten seuraa uhkaa putoaminen ensi kaudeksi Serie B:hen.

Joronen on pelannut tällä kaudella 22 sarjaottelua. WhoScored-sivuston mukaan Jorosen keskiarvoinen arvosana työskentelystään on 6,93. Se on sarjan kymmenenneksi paras.

Huuhkajien vakiokalustoon kuuluva Joronen siirtyi Bresciaan viime kesänä pelattuaan sitä ennen FC Kööpenhaminassa. Jorosen nykyinen sopimus on voimassa kesään 2022, ja hänen markkina-arvonsa on tuoreimman Tranfermarktin päivityksen mukaan neljä miljoonaa euroa.

Toimittaja Di Marzion mukaan Napoli on seurannut Brescian pelaajista myös 19-vuotiasta keskikenttäpelaajaa Sandro Tonalia sekä 23-vuotiasta puolustajaa Andrea Cistanaa.