Lähde: Kesän ensimmäinen jättisiirto tapahtumassa – Barcelona ja Internazionale päässeet alustavasti sopuun

© Kuva: Getty Images

Barcelona ja Internazionale ovat päässeet yhteisymmärrykseen Lautaro Martínezin siirrosta. Seurat ovat tehneet kaupasta periaatesopimuksen, kertoo Diario Sport -lehti.

Inter-hyökkääjä Martínez on ollut jo pitkään siirtohuhujen kohteena, ja häntä on vahvasti viety Barcelonaan. Mies itse on lehtitietojen mukaan halukas siirtymään Barcelonaan ja käynyt keskusteluja Inter-johdon kanssa asiasta. Siirto näyttäisi todella tapahtuvan tulevassa siirtoikkunassa.

Inter on saamassa 11 maalia tällä kaudella Serie A:ssa tehneestä hyökkääjästään 60 miljoonaa euroa ja siirtosumman lisäksi vielä kaksi pelaajaa. Vielä ei ei ole hiiskuttu siitä, ketkä kaksi pelaajaa olisivat matkalla Interiin. Barcelona on ainakin lehtitietojen mukaan ollut halukas pääsemään eroon esimerkiksi Arturo Vidalista sekä Ivan Rakiticista.

Martínez, 22, viihtyy keskushyökkääjän paikalla, ja hänelle kaavaillaan Barcelonassa kasvavaa roolia 33-vuotiaan Luis Suárezin ohella hyökkäyksessä. Toki Barcelonalta löytyy hyökkäyksestä myös Antoine Griezmann, joka on tällä kaudella pelannut enempi vasemmalla laidalla.

Martínez on tällä kaudella ollut tehokas myös Mestarien liigassa, jossa hän teki kuuteen otteluun viisi maalia.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.