Milanossa sijaitseva San Siro on toiminut AC Milanin ja Internazionalen kotistadionina jo vuosikymmenien ajan.

AC Milan siirtyi pelaamaan San Sirolla syyskuussa 1926, ja Inter saapui samaiselle stadionille 1947. Legendaarisella stadionilla ollaan pelattu lukuisia arvoturnausotteluita ja eurofinaaleita.

Inter ja AC Milan julkaisivat viime kesänä tiedotteen, jossa seurat kertoivat suunnittelevansa uuden stadionin rakentamista San Siron viereen. San Siro purettaisiin, ja uusi stadionin pitäisi olla valmis vuoteen 2024 mennessä.

Copen mukaan Milanon kaupunki on näyttänyt vihreää valoa San Siron purkamiselle ja uuden stadionin rakentamiselle. Kaupunginhallituksen mielestä San Sirolla ei ole enää jäljellä sellaisia yksityiskohtia, jotka tekisivät stadionista kulttuurillisesti tärkeän kohteen Milanolle.

Uudelle stadionille mahtuisi alustavien tietojen mukaan noin 60 000 ihmistä, eli 15 000 katsojaa vähemmän kuin pystyssä olevaan San Siroon. Stadionin rakennuttaminen maksaisi kokonaisuudessaan noin 700 miljoonaa euroa.