Bundesliga
Mainz – Hoffenheim
Lauantai 30.05. klo 16:30

Bundesligan lauantainosto tulee sarjan alemmista kerrostumista, kun karsintapaikkaa välttelevä Mainz isännöi sarjan keskitason Hoffenheimia. Ottelusta voi odottaa viihdyttävää, sillä molempien joukkueiden puolustus antaa vastustajalle mahdollisuuden. Vieraat lähtevät pikkusuosikkina matkaan, sillä esitys viikolla oli rohkaiseva.

Mainzin alakerta ei kauniisti sanottuna ole aivan Bundesliga -tasoa. Rumimmin tämä tuli ilmi viime viikonloppuna, kun RB Leipzig kävi kylässä ja teki siinä sivussa viisi rysää isäntien moninaisten virheitten seurauksena. Viikolla monin verroin kevyempi Union Berlin isännöi Mainzia ja tuloksena oli tasapeli. Union pelasi ottelussa reilun puoliajan vajaamiehisenä. Mainzin peleissä on tehty tällä kaudella keskimäärin 3,5 maalia ja tämä trendi voi hyvinkin jatkua.

Hoffenheim paransi katastrofaalisesta Hertha -ottelusta viikolla paljon ja Köln kaatui. Alfred Schreuderin porukalla on kuitenkin omat vaikeutensa ja varsinkin epävarmahko alakerta erottaa sen selkeästi sarjan parhaimmista joukkueista. Tärkeä Benjamin Hübner lensi Köln -ottelussa pihalle ja se on vieraitten alakertaan iso miinus. Lisäksi hyökkäyksen kokoonpanoon tulee selvyys vasta pelipäivänä.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelun voittajakertoimet ovat kohdallaan, mutta etua haetaan maaliluvuista. Näiden joukkueiden kohdatessa maaliodotusarvo on selkeästi kohollaan ja vähintään neljästä maalista saa riittävän tarjouksen: vetosuositus on Ottelussa yli 3.5 maalia kertoimella 2,26.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO