Näin jalkapallo palasi Etelä-Koreassa – yleisöääniä soitettiin kaiuttimista, pelaajat erehtyivät sylkemään

© Kuva:
Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Etelä-Korean K-liigan uusi kausi alkoi perjantaina. Sarjaa pelataan koronaviruksen takia ilman yleisöä, mutta maan tilanne on riittävän hyvä siihen, että jalkapallosarja uskallettiin käynnistää.

Muissa maissa seurataan nyt koronaviruksen takia suurella mielenkiinnolla sitä, miten Etelä-Korean sarja etenee ja miten kautta saadaan vietyä eteenpäin vaikeissa olosuhteissa.

Ensimmäisessä ottelussa kohtasivat hallitseva mestari Jeonbuk Motors ja Suwon Bluewings. Ottelun vei nimiinsä kotijoukkue Jeonbuk Motors maalein 1−0.

Yleisön sijaan katsomoon oli asetettu lakanoita ja kannustavia tekstejä. Tunnelmaa yritettiin luoda keinotekoisilla yleisöäänillä, kun stadionin kaiuttimista soitettiin kannatuslauluja.

Kokemus oli kaikille uusi. Liigan turvallisuusmääräyksien vuoksi ottelussa ei ollut lainkaan kättelyitä. Vaihtopelaajien ja taustahenkilöiden oli pidettävä kasvomaskeja.

Ottelussa havaittiin myös vähän sylkemistä ja pelaajien turhan lähekkäin käymiä keskusteluja. Pääsarja on ilmoittanut, että molemmat teot voivat olla jatkuessaan rangaistavia.

Motorsin valmentaja José Morais kommentoi tunnelmia ottelun jälkeen.

− Pelaajista näki, että heistä tuntui oudolta pelata tyhjille katsomoille. Mutta oli mahtavaa saada kausi vihdoin käyntiin.

Lähde: ESPN

Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!