Pelikaveri sanoi Neymaria uransa suurimmaksi yllätykseksi: ”Media yrittää aina tappaa hänet”

© Kuva: Getty Images
Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Brassitähti Neymarin imago ei välttämättä ole kaikkien silmissä se puhtoisin. Neymaria on syytetty muun muassa filmaamisesta, ja media nostaa hänestä esiin monenlaisia ristiriitaisia puolia. Viime kesänä Neymarin seuratoveriksi PSG:hen siirtynyt Ander Herrera sanoo kuitenkin olevansa yllättynyt taiturin luonteesta.

– Hän on yksi urani suurimmista yllätyksistä. Kun media puhuu Neymarista, se ei ole aina positiivista. He yrittävät aina keksiä tapoja tappaa hänet, Herrera sanoi ESPN:n haastattelussa.

– Minä tutustuin kuitenkin kaveriin, joka on iloinen joka päivä, ja joka yrittää tehdä ryhmästä vahvan. Hän järjestää illallisia kotonaan, jotta voimme olla yhdessä. Hän yrittää saada meidät voittamaan mahdollisimman monta pokaalia.

– Hän hymyilee joka päivä ja luo joukkueeseen hyvän ilmapiirin. Minulle hän sanoi, että hän on seurassa onnellisempi kuin koskaan. On kuin olisin lukenut lehdistä eri pelaajasta kuin johon tutustuin.

– Ymmärrän, että kaikki haluavat puhua hänestä. Ehkä se johtuu hänen tukastaan tai hänen pukeutumistyylistään.

Herrera sanoo pitävänsä sekä Neymaria että toista PSG-tähteä Kylian Mbappéa ”TOP 5-pelaajina maailmassa.” Mbappé on hänen mielestään treeneissä vähän liiankin ylivoimainen.

– Joskus näyttää, että hän (Mbappé) treenaisi lasten kanssa. Se tapa, miten hän juoksee, liikkuu ja jättää muut taakseen.

– On kuin me olisimme 12-vuotiaita poikia ja hän olisi Usain Bolt. Ja kun hän pääsee maalivahdin eteen, hän voi pysähtyä, olla jääkylmä ja tehdä paljon maaleja. Se ei ole helppoa.

– Hänellä on täydellinen nopeuden, voiman ja rauhallisuuden tasapaino, jota maalintekoon tarvitaan. Uskon, että hän voi olla Ballon d’Or -voittaja vuoteen 2025 mennessä, Herrera kehuu nuorta ranskalaista.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!