Ruotsin päävalmentajalle jatkosopimus: ”Minulla on maailman paras työ”

© Kuva: Getty Images

Ruotsin miesten maajoukkueen päävalmentaja Jan Olof ”Janne” Andersson on tehnyt vuoteen 2024 asti ulottuvan jatkosopimuksen, joka kattaa vielä samana vuonna Saksassa pelattavat EM-kisat.

Hänen vanha sopimuksensa olisi päättynyt vuonna 2022 Qatarissa pelattavan MM-turnauksen jälkeen.

Andersson, 57, aloitti Ruotsin päävalmentajana vuonna 2016. Toissa vuoden MM-kisoissa hän johdatti Ruotsin puolivälieriin. Blågult selvisi Anderssonin alaisuudessa myös tämän vuoden EM-kisoihin, joita siirrettiin vuodella eteenpäin koronaviruspandemian takia.

– Minulla on tapana sanoa, että minulla on maailman paras työ ja minä todella tarkoitan sitä. Minun ei tarvinnyt epäillä hetkeäkään, kun rupesimme neuvottelemaan jatkosopimuksesta, kommentoi Andersson Ruotsin jalkapalloliiton tiedotteessa.